en
VIRTUAL, 10. Mars 2021: 10 Mars 2021
Undergraduate studies in London and Europe
14:00|VIDEO BOOTH
Leidia Lleshaj, Integral
Studimet Bachelor në Londër dhe Europë
Gjithcka rreth studimeve bachelor, programet, universitetet, kushtet e pranimit, bursat dhe aplikimet. 

REGJISTROHU!

 
Scholarships and preparation for high school studies abroad, Summer camps
15:00|VIDEO BOOTH
Krystyna Wierzbowicz, Integral
Bursat dhe përgatitjet për gjimnazet dhe kampet e verës jashtë vendit. 

Gjithcka që duhet të dini për shkollat e mesme dhe kampet e verës jashtë vendit. Mëso më shumë rreth bursave dhe përgatitjeve për të studiuar jashtë vendit. 

REGJISTROHU!
AMERICA IS CLOSER THAN YOU THINK: STUDY, Work and Travel to USA
16:00|VIDEO BOOTH
Xhensila Rizaj, Integral
AMERICA IS CLOSER THAN YOU THINK: STUDY, Work and Travel to USA
Gjithcka që duhet të dini rreth: kampeve të verës, shkollave të mesme, universiteteve dhe programit work and travel në shtetet e bashkuara të Amerikës.

REGJISTROHU!
Master programs in London and Europe
17:00|VIDEO BOOTH
Matilda Matija, Integral
Programet Master në Londër dhe Europë
Gjithcka rreth studimeve master, programet, universitetet, kushtet e pranimit, bursat dhe aplikimet.


REGJISTROHU!
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies