en
VIRTUAL, 9 Tetor: 09 Tetor 2021
Study at Tilburg University in The Netherlands
15:00|VIDEO BOOTH
Josien Janssen & Ante Cicin-Sain
Në këtë webinar, do të keni mundësinë të mësoni më shumë rreth programeve Bachelor dhe Master të ofruara në gjuhën angleze në Tilburg University, procesin e pranimit dhe aplikimit si dhe jetën studentore në Tilburg. Përfaqësuesit e Tilburg University dhe studentët aktualë do të jenë atje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja!
 
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies