en
Korçë, 10 Tetor: 10 Tetor 2021
5 Destinacionet më të kërkuara për studime në Europë - Universitetet, Bursat dhe Aplikimet
17:00 - 17:20|Salla Asdreni
Anka Hasi
Studio në Londër - University of Westminter
17:20 - 17:40|Salla Asdreni
Leidia Lleshaj
LIVE YOUR AMERICAN DREAM - THE AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA
17:40 - 18:00|Salla Asdreni
THE AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies