PANAIRI NDËRKOMBËTAR I ARSIMIT PRANVERË 2024, SHKODËR: 03 Mars 2024
Orientimi profesional dhe aplikimet e hershme ne universitete jashte vendit - Mundesi per bursa studimi te larta!
17:00|Salla nr.3
Prezantim informues per orientimin profesional, keshillimin e karrieres, rendesine e aplikimeve te hershme ne universitet, kamp\et verore akademike dhe rritjen e mundesise per te fituar nje burse studimi neqoftese ndiqen keto hapa. 

*​mundësi për konsultime personale me përfaqësuesit e universiteteve pas prezantimeve
Study in Austria between lakes & mountains
17:15|Salla nr.3
Andreas Raming & Dr. Bernhard Guetz, Carinthia University of Applied Sciences
*Carinthia University of Applied Sciences ka fokus një arsim të orientuar drejt praktikës në nivel akademik dhe promovon në mënyrë aktive bashkëpunimin me sektorët e biznesit dhe industrisë. Qëllimi ynë është të edukojmë studentë të kualifikuar dhe t'i përgatisim ata për karrierën e tyre në tregun e punës. Nëpërmjet programeve tona Study&Work, studentët gjithashtu kanë mundësinë të fitojnë përvojë profesionale përkatëse krahas studimeve. Carinthia, me mjedisin e saj unik mes maleve dhe liqeneve, ofron një mori aktivitetesh të kohës së lirë së bashku me anën akademike.

*mundësi për konsultime personale me përfaqësuesit e universiteteve pas prezantimeve
Study at Jagiellonian University in Kraków, Institute of European Studies
17:30|Salla nr.3
Jagiellonian University in Kraków, Institute of European Studies
Study at Jagiellonian University in Kraków, Institute of European Studies

*mundësi për konsultime personale me përfaqësuesit e universiteteve pas prezantimeve
Study in Finland - LUT and LAB in a nutshell
17:45|Salla nr.3
Ilyes Boussoufa, Mia Lehto
LUT’s and LAB’s location, global rankings, degree programmes, scholarships and discounts, campus life and the cutting-edge research facilities.

*mundësi për konsultime personale me përfaqësuesit e universiteteve pas prezantimeve
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies