en
Tiranë, 9 Tetor: 09 Tetor 2021
Destinacionet kryesore akademike në Evropë - Britania e Madhe, Holanda, Belgjika, Italia, Austria, Irlanda
11:00|Antigonea I + II
Matilda Matija
Si të financoni studimet jashtë vendit? Tarifat e shkollimit, bursat, mënyra e aplikimit
12:00|Antigonea I + II
Leidia Lleshaj
Përjeto ëndrrën Amerikane! Studio, puno dhe udhëto në USA
14:00|Antigonea I + II
Xhensila Rizaj
Projekto të ardhmen - Avantazhet e të studiuarit në një shkollë të mesme jashtë vendit!
15:00|Antigonea I + II
Anka Hasi
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies