PANAIRI NDËRKOMBËTAR I ARSIMIT PRANVERË 2024, TIRANË : 02 Mars 2024
Panel Diskutimi për prindërit - Kampet Verore jashtë vendit - Prindë rit ndajnë eksperiencën e fëmijëve të tyre!
11:15 - 11:45|Antigonea 3
Xhesika Bushka - Konsulente e Kampeve Verore, Valbona Qerimi - Prind, Suela Demiri - Moderatore
E gjithe eksperienca e kampeve verore jashte vendit e treguar nga Valbona Qerimi, prindi I nje nxenesi pjesmarres ne kampet verore te organizuar nga Integral. Panel diskutimi me Valbonen, Xhesiken konsulente e Integral nen moderimin e Suela Demiri.

Rreth ​Suela Demiri

Suela Demiri regjisore, moderatore dhe PR me pervoje te gjate ne mediat kryesore ne vend si TCH, Klan Tv dhe RTSH dhe kompani prestigjoze si Balfin Group dhe Sigal Uniqa. Ajo shprehet se puna eshte pasioni I saj dhe arsimi dashuria me e madhe. 


 
Bashkimi Europian - Procesi I antarsimit të Shqipërisë në BE dhe përfitimet e studentëve shqiptare!
12:00 - 12:45|Antigonea 3
Nirvana Deliu - Eksperte Integrimit, Anka Hasi - Konsulente arsimore
Panel diskutimi per hapat qe vendi jone po ndjek per antarsimin ne BE dhe perfitimet dhe mundesite e shtuara per studentet shqiptare. Me pjesmarrjen e ekspertes se integrimit prane European Movement Albania, Nirvana Deliu dhe eksperten arsimore te Integral Anka Hasi.

Rreth Nirvana Deliu

Nirvana Deliu i ka kushtuar mbi 8 vite rolit të saj si Hulumtuese e Politikave dhe Koordinatore e Projektit në Lëvizjen Europiane në Shqipëri (EMA). Ka kryer studimet Bachelor për Shkenca Politike në Fakultetin e Shkencave Sociale në Tiranë. Pas kësaj, ajo përfundoi me sukses Masterin e Shkencave në Teori të Politikës në të njëjtin universitet në vitin 2015. Ndërkohë, gjatë gjithë vitit 2014 kreu Masterin e Specializuar në Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universita Cattolica del Sacro Cuore, Milano, Itali.
 
Why Sweden? Learn more about study opportunities at Jönköping University
13:00 - 13:45|Antigonea 3
Eric Freid, Jönköping University
Prezantim Informues nga Jonkoping University, nje nga universitetet me te medha te Suedise.
Orientimi profesional dhe aplikimet e hershme ne universitete jashte vendit - Mundesi per bursa studimi te larta!
14:00 - 14:45|Antigonea 3
Sidorela Mujollari - Konsulente arsimore
Prezantim informues per orientimin profesional, keshillimin e karrieres, rendesine e pergatitjes per aplikime te hershme ne universitet, kampet verore akademike dhe rritjen e mundesise per te fituar nje burse studimi neqoftese ndiqen keto hapa.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies