en
Rendit sipas: (6) rezultatet:
Panairi VIRTUAL Ndërkombëtar i Edukimit, 15.Tetor 2020
Online
E enjte: Ora 14:00 - 20:00 

Panairi i parë VIRTUAL i edukimit në Shqipëri. Aty ku studentë dhe prindër nga e gjithë Shqipëria do të kenë mundësinë të takohen online dhe të bisedojnë me përfaqësues të universiteteve dhe shkollave të mesme.
15 Tetor 2020
Na ndajnë nga Eventi: 25 Ditë10 Orë2 Minuta8 sekonda
Tirana, 17.Tetor
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1001, Albania
Tirana, Hotel Rogner

E Shtunë: ora 11:00 - 17:00
17 Tetor 2020
Na ndajnë nga Eventi: 27 Ditë7 Orë2 Minuta8 sekonda
Vlora, 18.Tetor
Hotel Partner, Rr. Pelivan Leskaj, Vlorë
Vlorë, Hotel Partner

E diel - 18 Tetor 2020, 16:00 - 20:00h

 
18 Tetor 2020
Na ndajnë nga Eventi: 28 Ditë12 Orë2 Minuta8 sekonda
Durres, 19.Tetor
Hotel Arvi, Rruga Taulantia, Durrës 2000
Durrës, Hotel Arvi

E hënë - 19 Tetor 2020, 16:00 - 20:00h
19 Tetor 2020
Na ndajnë nga Eventi: 29 Ditë12 Orë2 Minuta8 sekonda
World Education Fair Tirana February 2021
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1001, Albania
Tirana
Friday: 11:00 - 17:00
Saturday:11:00 - 17:00

 
12-13 Shkurt 2021
Na ndajnë nga Eventi: 145 Ditë8 Orë2 Minuta8 sekonda
RoadShow Shkodra & Fier February 2021
Hotel Venue To Be Confirmed

Sunday -14 February 2021 - Shkodra - 16:00h - 20:00h
Monday - 15 February 2021 - Fier - 16:00h - 20:00h
14-15 Shkurt 2021
Na ndajnë nga Eventi: 147 Ditë13 Orë2 Minuta8 sekonda
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies