Inspired Education Group
Inspired Education Group
Përfaqësuesit e Inspired Education Group do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Inspired është një grup arsimor lider në botë, i cili trajnon mbi 48,000 studentë në një rrjet ndërkombëtar shkollash të mesme në 5 kontinente. Ndër to janë:

Reddam House 
International School of Milan 
International school San Patricio 
St. John's International School 
St. George's International school 
Kings College Madrid 

Me arritje të shumta në arsimin privat, Inspired është një nga organizatat me performancën më të mirë për Diplomën IB në Evropë. Ky institucion frymëzon studentët të zhvillojnë potencialin e tyre maksimal në një mjedis akademik progresiv dhe përmes metodave mësimore inovative. Përveç kësaj, organizata mbështet zhvillimin e individualitetit dhe talentit unik të studentëve duke ofruar mundësi për pjesëmarrje në aktivitete të ndryshme.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies