College Champittet
College Champittet
Përfaqësuesit e College Champittet do të jenë të pranishëm në World Education Fair për t'ju dhënë informacione të detajuara mbi këtë institucion.
 
Për më tepër, gjatë takimeve me përfaqësuesit, ju do të keni mundësi të ndiqni prezantime me tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë
Regjistrohu këtu
Collège Champittet Pully ka ofruar për më shumë se 115 vjet një edukim dygjuhësh transformues të shoqëruar me vlerat dhe traditën zvicerane. Kampusi ynë Global lidh familjen tonë të shkollave private ndërkombëtare, duke i dhënë fëmijës tuaj akses në një sërë përvojash të jashtëzakonshme në shkollë, në internet dhe në mbarë botën.

Gjatë shkollës së mesme dhe të mesme, studentët fillojnë të bëjnë zgjedhje të rëndësishme për të ardhmen e tyre. Shkolla jonë private zvicerane i mbështet ata në çdo hap të rrugës teksa forcojnë aftësitë dhe njohuritë që u nevojiten për të arritur qëllimet e tyre. Në Kolegjin Champittet Pully, shkolla e mesme përfshin klasat 9 deri në 14 (mosha 12 deri në 18 vjeç). Qëllimi i të gjitha programeve IB është të zhvillojnë njerëz me mendje ndërkombëtare, të cilët, duke njohur njerëzimin e tyre të përbashkët dhe kujdesin e përbashkët të planetit, ndihmojnë në krijimin e një bote më të mirë dhe më paqësore.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies