Rossall School
Rossall School
Përfaqësuesit e Rossall School do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Rossall School është një shkollë publike për moshat 0-18 vjeç, midis Cleveleys dhe Fleetwood, Lancashire.
Rossall u themelua në 1844 nga St Vincent Beechey si një shkollë motër e Kolegjit Marlborough i cili ishte themeluar vitin e kaluar.

Rossall është një komunitet gjithëpërfshirës dhe i larmishëm që mirëpret fëmijë të të gjitha aftësive. Ata krenohen me edukimin e fëmijëve dhe i frymëzojnë fëmijët të ndjekin ëndrrat e tyre – qofshin ata akademikë, sportivë apo shtrihen në fushën e arteve skenike. 

Megjithëse Rossall ka një fondacion të krishterë, shkolla nuk zgjedh  në bazë të besimit fetar dhe ofron mundësinë për nxënësit e të gjitha feve të praktikojnë besimet e tyre. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies