Bishop's University
Bishop's University

Përfaqësuesit e Bishop's University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Located in the beautiful Eastern Townships of the province of Quebec, Canada, Bishop’s is truly unique, offering its students an undergraduate university experience like no other. Ever since 1843, our approach to education can be summed up in one word:  ENGAGEMENT. Bishop’s connects students to an array of outstanding learning opportunities, including internships and exceptional training experiences. These opportunities enable students to strengthen their skills and obtain valuable experiential and professional experience, while completing their academic studies. Our students enjoy being able to specialize in their field, while still having flexibility to choose courses from other disciplines. We actually encourage them to explore multiple interests!

With just under 3,000 students, we offer a learning environment where classes are intimate and students receive personalized attention from their professors. We are an English university in a French community so while students do not need to know a word of French, our environment offers the ability to learn, enhance or become fully bilingual in both languages. 
 
Bishop’s creates a unique social environment for its students, one that fosters personal growth. This supportive atmosphere nurtures students, and helps transform them into confident and skilled leaders, ready to make a difference in this world.  Outside of class, students get very involved in campus life which creates a wonderful sense of community. A wide range of activities and facilities exist both on campus and in the general area.  A newly renovated full recreation and athletics facility, seven football/soccer/rugby fields, over 120km of hiking and biking trails, golf course and cross country ski centre, plus two theatres, art gallery, music recital and practice facilities, convenience store, bookstore, cafes, two libraries, seven residences, medical clinic, and much more.  And to top it all off, we have a beautiful storybook-like campus located in one of the most inspiring regions of the country with many outdoor activities available in the area including eight ski hills within two hours - a fantastic place to live and study! 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies