University of South Wales
University of South Wales
Përfaqësuesit e University of South Wales do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
University of South Wales u themelua në vitin 2013 përmes bashkimit të Universitetit të Glamorgan dhe Universitetit të Uellsit, Newport.

University of Wales, Newport filloi në Institutin Mekanik të Newport, i themeluar në 1841. Shkolla e Minierave e Uellsit Jugor dhe Monmouthshire, e themeluar në vitin 1913, u zhvillua në Politeknikën e Uellsit përpara se të bëhej Universiteti i Glamorgan në 1992.

Në formimin e universitetit ishte universiteti i gjashtë më i madh në Mbretërinë e Bashkuar, me 33,500 studentë.

Në vitin 2014, Rowan Williams, i cili ishte Kryepeshkopi i 104-të i Canterbury-t, u emërua kancelar i universitetit.

E përhapur në kampuset e saj në Cardiff, Pontypridd dhe Newport, ka katër fakultete: Biznes dhe Shoqëri; Informatikë; Inxhinieri dhe Shkencë; Industritë Kreative; dhe shkencat e jetës dhe edukimi.

Shkolla krenohet me normat e larta të punësimit të të diplomuarve të saj dhe studentëve u jepet mundësia të përgatiten për botën e punës me mjedise simuluese, të tilla si salla e gjyqit, skena mjeko-ligjore e shtëpisë së krimit, filmat, studiot e modës dhe muzikës dhe një qendër e hapësirës ajrore. me dy hangarë avionësh.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies