Thomas Jefferson School
Thomas Jefferson School
Shkolla Thomas Jefferson është një shkollë e pavarur me konvikt e vendosur në periferinë e St. Louis, Misuri, e cila edukon cdo vit student të nacionaliteteve të ndryshme të cilë janë tepër të talentuar në fusha të ndryshme akademike që shtrihen në klasat 7-12.
Regjistrohu këtu
TJHSST ofron një kurrikulë gjithëpërfshirëse, duke theksuar shkencat, matematikën dhe teknologjinë. Të gjithë të studentëve u kërkohet të përfundojnë një projekt laboratorik teknologjik si kulminacionin e përvojës së tyre akademike.
Themeli i programit kurrikular në TJHSST përqendrohet në një qasje ndërdisiplinore që synon maksimizimin e potencialit të aftësive intelektuale, teknologjike dhe afektive të çdo studenti. Puna e kursit, siç janë programi IBET i klasës së nëntë dhe kurset e shkencave humane drejtohen nga gjashtë metodologji mësimore.
Programet e mëposhtme janë unike:
IBET (Biologji e Integruar, Anglisht dhe Teknologji)
Programi kërkimor
Programe mentorshipi
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies