University of Birmingham
University of Birmingham
Përfaqësuesit e The University of Birmingham do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
The University of Birmingham është një universitet kërkimor publik në Birmingham, Angli. Ai mori statutin mbretëror në 1900 si pasardhës i Queen's College, Birmingham (i themeluar në 1825 si Shkolla e Mjekësisë dhe Kirurgjisë në Birmingham) dhe Mason Science College (i themeluar në 1875 nga Sir Josiah Mason).

Është një anëtar themelues i grupit Russell të universiteteve kërkimore britanike dhe i rrjetit ndërkombëtar të universiteteve kërkimore, Universitas 21. Numri i studentëve arrin në 23,155 studentë universitarë dhe 12,605 studentë pasuniversitarë në 2019–2020. 

Universiteti i Birminghamit është renditur në vendine 89-të në Best Global Universities on U.S. News & World Report Rankings 2023. Është renditur në pozicionin e 30-të në Best Global Universities në Evropë dhe në vendin e 9-të në  Best Global Universities në Mbretërinë e Bashkuar.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies