University of Birmingham
University of Birmingham
Përfaqësuesit e The University of Birmingham do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Rusisht
• Arkitekture dhe Inxhinieria e Ndërtimit
• Biologji
• Biokimi
• Kimi
• Gjeografi / Mjedisi
• Gjeologji
• Histori Arti
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Teater
• Ekonomi
• Biznes ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Inxhinieri Aviacioni
• Inxhinieri Elektrike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Robotikë / Inteligjencë artificiale
• Program kompjuterik / Programim
• Kriminalistike
• Fizike
• Matematikë
• Media dhe komunikime
• Biomjekesi
• Menaxhim shëndeti
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Stomatologji
• Farmaci
• Psikoterapi
• Muzike
• Shkence
• Politike nderkombetare
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Law LLM
• Psikologji
• Antropologji
• Arkeologji
• Histori
• Shkence Kulturore
• Edukim
• Gjuhesi
• Pune sociale
• Sociologji
• Frengjisht
• Teologji
• Filozofi
• Banke
• Sport dhe fitnes
• Menaxhimi sportesh
• Finance-Kontabilitet
• Trajner
• Literature
• Gjermanisht
• Anglisht
• Interpretim / Përkthim
• Spanjisht
• Italisht
Foundation
• Fizike
Programet Master
• Urbanistike
• Projekte ndertimi
• Inxhinieri civile
• Biologji
• Bioteknologji
• Gjenetike
• Biologji Molekulare
• Kimi
• Gjeografi / Mjedisi
• Gjeologji
• Energjitike
• Arte
• Histori Arti
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Ekonomi
• Biznes
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Burimet njerëzore
• Marketing
• Inxhinieri Elektrike
• Elektronike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Computer Security
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Robotikë / Inteligjencë artificiale
• Statistike
• Fizike
• Matematikë
• Matematikë / e aplikuar
• Biomjekesi
• Menaxhim shëndeti
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Informatikë Mjekësore
• Laborator mjekësor
• Stomatologji
• Psikoterapi
• Perpunim ne orkester
• Regjistrimi zëri / Teknologji audio
• Kompozim
• Interpretim
• Qeveria / Administrim Publik
• Politike nderkombetare
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Ndermejtesim
• Security
• Ligj nderkombetar
• Law LLM
• Psikologji
• Antropologji
• Arkeologji
• Histori
• Shkence Kulturore
• Edukim
• Gjuhesi
• Pune sociale
• Sociologji
• Teologji
• Filozofi
• Sporte
• Sport dhe fitnes
• Banke
• Finance-Kontabilitet
• Trajner
• Finance
• Finance / Investimet
• Gjuhësi
• Literature
• Interpretim / Përkthim
MBA
• Biznes ndërkombëtar
PhD
• Gjeografi / Mjedisi
• Interpretim
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies