ALPADIA Language Schools
ALPADIA Language Schools
Përfaqësuesit e ALPADIA Language Schools do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Me më shumë se 20 vjet përvojë në mësimdhenie për gjuhë të huaja, Alpadia është një ofrues kryesor i kurseve në destinacione të ndryshme në botë.
Të mësuarit një gjuhë të huaj lejon zhytje të plotë në kulturën lokale dhe stilin e jetës së një vendi të huaj. Pa dyshim, kjo është mënyra më efektive për të përparuar dhe siguruar njohuri afatgjatë ne një gjuhe të huaj. Për më shumë se dy dekada, Shkollat e Gjuhëve Alpadia u japin studentëve nga e gjithë bota mundësinë për të mësuar gjuhë të huaj si anglisht gjermanisht dhe frengjisht. Nga adoleshentët deri tek studentët më të rritur, Alpadia di se si të krijojë një mjedis mësimor tërheqës dhe të adaptueshëm që lejon njerëzit të përfitojnë plotësisht nga përvoja e tyre. Nga metodat dinamike dhe interaktive të mësimdhënies, në klasë, në aktivitete kulturore dhe të kohës së lirë jashtë klasës, Alpadia ofron  programe  të larmishme, te cilat ju mundësojnë të përparoni me vetëbesim dhe lehtësi.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies