American University in Bulgaria
American University in Bulgaria
Përfaqësuesit e American University in Bulgaria do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti Amerikan në Bullgari (ose AUBG) është një universitet privat i vendosur në Blagoevgrad, Bullgari. Themeluar në vitin 1991, sot AUBG ka rreth 1.000 studentë nga mbi 40.Afro 50% e studentëve janë ndërkombëtarë. AUBG është një drejtues arsimi për të shtatin vit radhazi sipas botimit kombëtar të rangut të vitit 2017. Pesë programet e vlerësuara – Administrata e Biznesit (BUS), Gazetaria dhe Komunikimi Masiv (JMC), Ekonomia (ECO), Shkenca Politike dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare (POS), dhe Shkenca Kompjuterike (COS) – janë të gjitha të renditura, me Administrim Biznesi dhe Shkenca Politike dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare vlerësohen si më të mirat në Bullgari.
 
Programe bachelor
… Business Administration
… Computer Science
… Economics
… European Studies
… Journalism and Mass Communication
… Information Systems
… History and Civilizations
… Mathematics
… Political Science and International Relations
… Litearture (Secondary Major)
… Self-Designed Major (Secondary Major)
… Psychology (Secondary Major)*
 
Programe master
… Executive MBA
… > Anthropology
… > Computer Science
… > Economics
… > Entrepreneurship
… > European Studies
… > Film Studies
… > Fine Arts
… > Journalism and Mass Communication
… > Information Systems
… > Integrated Marketing Communication
… > History
… > Literature
… > Mathematics
… > Philosophy and Religion
… > Political Science and International
… > Psychology
… > Philosophy and Religion
… > Public Policy
… > Southeast European Studies
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies