Buckinghamshire New University
Buckinghamshire New University
Universiteti i Ri Bucks është një universitet modern me më shumë se 9,000 studentë nga vende të ndryshme të botës. Shkolla ofron programe trajnimi që janë ndër më të përqendruarit për punëdhënësit që kërkojnë profesionistë në vend.
Universiteti ofron hyrje  falas në ngjarje të ndryshme sociale dhe sporte, si dhe trainime dhe punëtori shtesë.
Kampuset e Bucks janë mjaft afër Londrës, ndërsa nuk janë aq të shtrenjta sa ato në qytetin e madh.
Regjistrohu këtu
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies