Ca’ Foscari University of Venice
Ca’ Foscari University of Venice
Përfaqësuesit e Ca Foscari University of Venice do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Themeluar më 1868 si "Scuola Superiore di Commercio" (Shkolla e Avancuar për Tregti), Ca 'Foscari ishte institucioni i parë italian që merrej me arsim të përparuar në Biznes dhe Ekonomi. Kampusi kryesor ndodhet në pallatin e madh gotik "volta de canal" (në kthesën e Kanalit të Madh), në zemër të Venecias.
Si një nga institucionet lider ne përsosmërine  akademike, Ca 'Foscari përpiqet të tërheqë studiues të talentuar në të gjithë botën, duke ofruar një kurrikul të dalluar. Misioni I universitetit është:
Promovimi I risive shkencore duke ndërmarrë hulumtime të larta të cilësisë, duke adresuar pyetje globale dhe duke dhënë ndikim të pranuar në disiplina të ndryshme;
Krijimi i një komuniteti te larmishëm dhe ndërkombëtar me studiues dhe studentë në zemër të një prej vendeve më mahnitëse në botë;
Të veprojë si një institucion i përgjegjshëm dhe i qëndrueshëm, duke përfituar nga kultura dhe përsosmëria akademike për të promovuar inovacionin qytetar dhe rritjen ekonomike.
Ca 'Foscari ndodhet ne nje godine te  vërtetë historike, artistike, kulturore dhe arkitektonike në zemër të Venecias. Disa prej godinave te universitetit si Aula Mario Baratto, Auditorium Santa Margherita perzgjidhen si  ambiente ideale për evente kulturore, shkencore, mësimore si dhe për kurse, konferenca për shtyp, darka zyrtare, konventa dhe ngjarje të korporatave ose private.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies