Carinthia University of Applied Sciences
Carinthia University of Applied Sciences
Përfaqësuesit e Carinthia University of Applied Sciences do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Carinthia University of Applied Sciences (Fachhochschule Kärnten) është një universitet ndërkombëtar në Carinthia, Austri. CUAS u krijua në 1995 dhe ka katër kampuse në Carinthia: Feldkirchen, Klagenfurt, Spittal/Drau dhe Villach.

Cilësia e arsimit theksohet përmes zhvillimit të metodave inovative të mësimdhënies dhe të të mësuarit, siç është, mësimi i përzier i cili u ofron studentëve dhe profesorëve fleksibilitet më të madh në krijimin e një mjedisi të përshtatshëm mësimi.

Carinthia është e njohur për atmosferën familjare. Universiteti i kushton shumë rëndësi marrëdhënieve ndërmjet studentëve, stafit dhe fakultetit. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies