CATS Colleges
CATS Colleges
Përfaqësuesit e CATS Colleges do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
CATS Cambridge, London dhe Canterbury eshte pjese e Cambrige Education Group (CEG) nje grup shkollash qe ofrojne programe te ndryshme studimi nxenesve nga Britania e Madhe dhe jashteshtetit. Qellimi kryesor i shkolles eshte vlersimi i potencialit, stimulimi i ambicies, zhvillimi i komponenteve dhe zbulimi i aftesive te reja te nxenesit. CATS Cambridge eshte e vetmja shkolle-konvikt ne qender te qytetit Cambridge qe ofron kushte te shkelqyera studimi.

Nxenesit kane ne dispozicion me shume se 30 klasa te paisura me flip-chart, dhoma studimi individuale dhe te perbashketa, hapesira per pushim, laboratore shkencore, salle kompjuterash, Internet Wireless ne te gjithe territorin e shkolles, salle ngrenie, dyqane dhe Internet Café. Kurset zhvillohen ne klasa te vogla ne menyre qe cdo nxenes te kete vemendje te vecante nga profesori. Zhvillohen kurse te gjuhes Angleze ne varesi te nevojave te nxenesit. Nxenesit jane te perkrahur si ne procesin e studimit ashtu edhe gjate periudhes se pergatitjes per ne universitet. Dhe kete vit shkolla krenohet me rezultatet e shkelqyera qe jane mbi nivelin mesatar te shtetit, ndersa 75% e nxenesve jane regjistruar ne 30 universitete
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies