Universita Cattolica del Sacro Cuore
Universita Cattolica del Sacro Cuore
Përfaqësuesit e Universita Cattolica del Sacro Cuore do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Università Cattolica del Sacro Cuore është një universitet privat i kërkimit shkencor i themeluar në vitin 1921. Cattolica, me pesë kampuset e saj të lidhur, është universiteti më i madh privat në Evropë dhe Universiteti më i madh Katolik në botë. Kampusi kryesor i tij është i vendosur në Milano të Italisë, me kampe satelitore në Brescia, Piacenza, Cremona dhe Romë duke operuar ne rang kombetar. UCSC I është dhënë pesë yje nga QS Stars, një sistem global vlerësimi i universiteteve, në fushat e mëposhtme: punësueshmëri, mësimdhënie, lehtësira dhe angazhim. Renditjet e Universitetit Botëror QS 2017 sipas temave renditën Fakultetin e Drejtësisë në vendin e 80-të.Universiteti është i organizuar në 12 fakultete dhe 7 shkolla pasuniversitare.Universiteti pervecse perbehet nga nje komunitet I gjalleruar,eshte edhe nje qender kerkimore ku nxenesit nxiten ne nje pjesemarrje te vazhdueshme dhe intensive ne jeten akademike duke perfituar nga mundesite e shumta per rritje qe ofron institucioni cdo dite.Me diplomat e tij universitare ,nivel te pare dhe te dyte masteri,doktoratura si dhe programe te tjera pasuniversitare,universiteti Cattolica del Sacro Cuore I jep te rinjve mundesi te vazhdueshme per te bashkevepruar me dijetare te shquar dhe te plotesojne ne menyre sa me efektive angazhimin e tyre ndaj studimeve duke mundesuar nje pasurim thelbesor me mbarevajtjen e tyre profesionale dhe morale.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies