Charles University Institute for Language and Preparatory Studies
Charles University Institute for Language and Preparatory Studies
Përfaqësuesit e Charles University Institute for Language and Preparatory Studies do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Instituti për Gjuhën dhe Studimet Përgatitore të Universitetit Charles (ILPS CU) është një pjesë e pavarur e Universitetit Charles dhe është themeluar në bazë të Kushtetutës së Universitetit Charles. Tradita e gjatë e mësimdhënies së gjuhës çeke dhe përgatitjes për studim fillon në fillim të viteve 1960. ILPS CU si pjesë e Universitetit Charles u krijua në 1974.

Ato fokusohen në mësimdhënien dhe testimin e gjuhës çeke si gjuhë e huaj, trajnimin në lëndë të specializuara në gjuhën çeke, përgatitjen për studime në universitete, përgatitjen profesionale dhe mësimdhënien në programet e studimit të akredituara brenda universitetit. Ata gjithashtu ndjekin veprimtari shkencore, kërkimore, metodologjike dhe botuese në fushën e mësimdhënies çeke si gjuhë e huaj dhe përgatitjes së të huajve për të studiuar në gjuhën çeke.

Rreth Charles University: 

- Charles University është në vendin e 86-të në renditjen e 2024 QS World University Europe
- Republika Çeke = e përballueshme (në anglisht)/studime universitare falas (në gjuhën çeke)
- Diplomat universitare çeke janë të njohura ndërkombëtarisht
- Republika Çeke ka vendndodhje fantastike qendrore, arsim cilësor dhe mundësi të mira pune
- Studentët tanë arrijnë shkallën e suksesit 90% (në medical foundation në anglisht ishte madje 100% sukses vitin e kaluar)
- Nga programet tona Foundation (në gjuhën çeke ose angleze) studentët mund të përparojnë në çdo universitet në Republikën Çeke.
- Programet Foundation një (ose dy vjet) në gjuhën çeke do t'ju mundësojnë studime universitare FALAS.
- Programet Foundation në anglisht - Mjekësi, Ekonomi, Inxhinieri & IT
- Programet Foundation në gjuhën çeke (për të studiuar në uni falas) - Mjekësi, Ekonomi, Inxhinieri & IT, Shkencat Humane, Art dhe Arkitekturë, Shkenca Natyrore
- Arsimi i larte ne Ceki eshte i perballueshem dhe me cilesi te larte 
- Programet Foundation ju përgatisin për studime të suksesshme universitare nga ana akademike, gjuhësore dhe kulturore
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies