en
Chelsea Independent College
Chelsea Independent College
Përfaqësuesit e Chelsea Independent College do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Chelsea Independent College ndodhet në lagjen prestigjoze Chelsea and Fulham, e njohur për restorantet e saj komode, butiqet e stilisteve, stadiume të klasit të parë dhe parqet e bukura. Chelsea është zona e preferuar nga njerëz me famë botërore: shkrimtarë, muzikantë, artistë dhe biznesmenë. Kolegji ka dy ndërtesa moderne pranë Fulham Road, njëra prej të cilave është përballë klubit të futbollit Chelsea. Ka transport të shkëlqyer në qendër të Londrës. 
Objektet shkollore përfshijnë 24 klasa, 4 laboratorë, 2 salla kompjuterash për studentët, një studio fotografike digjitale dhe një studio arti. Shkolla ofron një mjedis mbështetës në të cilin studentët mund të zbulojnë talentet dhe interesat e tyre, të zhvillojnë një ndjenjë të vetëdisiplinës, qëllimit, aftësi të socializimit dhe të punës në grup. Një nga prioritetet kryesore është se secili student merr mbështetje dhe vëmendje individuale për realizimin e planit personal. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies