CIT University – Canadian Institute of Technology
CIT University – Canadian Institute of Technology
Përfaqësuesit e Canadian Institute of Technology do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti. Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera. Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Krijimi i C.I.T. në Shqipëri u bazua fillimisht në një Memorandum Mirëkuptimi me Konsorciumin EduNova, një Konsorcium Kolegjesh Kanadeze me përvojë që ofron arsim në nivele të mesme dhe universitare. Forma e partneritetit të bashkëpunimit me institucionet kanadeze që operojnë në kërkime për t'i shërbyer më mirë këtij qëllimi, fushat shkencore dhe arsimore janë në zhvillim e sipër. Në tetor 2012, u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi gjithëpërfshirës midis C.I.T. dhe Globe University, SHBA. Ai do të materializohej me programe akademike dhe të shkëmbimit të studentëve, si dhe transferimin e studentëve dhe njohjen reciproke të programeve.

C.I.T. ofron programet e tij të mësimdhënies në anglisht dhe kurrikulat e tij plotësojnë kërkesat dhe standardet e arsimit të lartë në Evropë dhe Amerikën e Veriut. Për më tepër, mësimdhënia në C.I.T. ofrohet në ambiente të përshtatshme dhe nga staf akademik vendas shumë i kualifikuar me përvojë mësimore jashtë vendit si dhe staf akademik ndërkombëtar, kryesisht nga SHBA dhe Kanada. Ata kanë përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e Biznesit dhe Teknologjisë së Informacionit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies