City, University of London
City, University of London
Përfaqësuesit e City, University of London do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
City, University of London është një universitet lider dhe unik në Londër që thekson përsosmërinë akademike, biznesin dhe formimin profesional, duke qenë një universitet i themeluar në 1894.

Aktualisht, universiteti ka mbi 20,000 studentë nga mbi 75 vende dhe partneritete në vende të tilla si Kanadaja, Kina, Emiratet e Bashkuara Arabe, Korea, Rusia dhe Singapori për të lehtësuar shkëmbimin e përvojës si për studentët ashtu edhe për punonjësit e qytetit.

Mësuesit janë të përfshirë vazhdimisht në punë kërkimore, kërkime që synojnë të përmirësojnë mjedisin në të cilin jetojmë. Këta mësues të universitetit luajnë një rol të rëndësishëm në përvojën tuaj të ardhshme akademike, sepse do të keni mundësinë të arsimoheni nga drejtues të fushës.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies