Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Culinary Institute në Zvicër është i vendosur midis vijave kufitare të traditave Evropiane të kulinarisë, përfshirë këtu ato Franceze dhe Italiane. Mësimdhënia, e cila kombinon klasat praktike dhe ato teorike, është e organizuar në grupe të vogla të përbëra nga 4 anëtarë dhe i jep studentëve mundësinë të marrin dije të thella të filozofisë së kulinarisë Evropiane, të zhvillojnë aftësitë profesionale dhe të njihen me praktikat e vjetra si dhe ato moderne. 
Regjistrohu këtu
Me kampuset në qendër të qytetit të Lucernit dhe Le Bouveret, CAA ndodhet pikërisht në zemër të Evropës dhe i rrethuar nga traditat e kuzhinës të Italisë dhe Francës. Programi i ofruar do të zhvillojë vlerësimin tuaj për filozofinë, aftësitë, traditat evropiane të kuzhinës dhe do të nxjerrë në dritë tendencat moderne.

Në AAC, do të vareni si nga aftësitë praktike të kërkuara në kuzhinë ashtu edhe nga aftësitë menaxheriale për sa i përket kurseve të menaxhimit; këto çështje janë jetike për ata që duan të punojnë në terren në nivelin më të lartë. Përvoja fitohet duke përdorur praktika me pagesë që zhvillohen në yje të vlerësuar të Michelin, por edhe në hotele me 4 dhe 5 yje në Zvicër
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies