King's College, The British School of Madrid
King's College, The British School of Madrid
Përfaqësuesit e King's College, The British School of Madrid do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu

Shkolla Britanike në Madrid ofron klasa me mësime ne anglisht dhe në programin britanik të studimeve. Programi arsimor në King’s College bazohet në Kurrikulën Kombëtare Angleze dhe ofron një arsim të shkëlqyeshëm britanik për fëmijët nga parashkollori deri në hyrjen e Universitetit.

Në King’s College, përqendrimi është në zhvillimin e të rinjve të vëmendshëm dhe të ditur dhe një shkollë e suksesshme varet nga rekrutimi i mësuesve me aftësi dhe përvojë për ta kthyer kurrikulën në mësime dinamike që do të ndezin imagjinatën e fëmijës tuaj. Kjo është mënyra se si shkolla përpiqet të ofrojë njohuri dhe kuptim të vërtetë tek fëmija juaj dhe të zhvillojë aftësitë thelbësore për të ardhmen.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies