The Hong Kong Polytechnic University
The Hong Kong Polytechnic University
Përfaqësuesit e The Hong Kong Polytechnic University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Me një traditë 85 vjeçare dhe i renditur në mesin e 100 institucioneve më të mira në botë, PolyU aspiron të jetë një universitet lider me kërkime dhe programe të klasit botëror. Në PolyU, studentët kuptojnë potencialin e tyre dhe fitojnë aftësi praktike, të botës reale që janë thelbësore në një botë me zhvillim të shpejtë. Programet e veçanta akademike u ofrojnë studentëve mundësi të shumta për të zhvilluar udhëheqës të ardhshëm, me qasje globale dhe qytetarë të përgjegjshëm.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies