en
International School Eerde
International School Eerde
Përfaqësuesit e International School Eerde do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu

ISE është e vetmja shkollë ndërkombëtare me konvikt në Holandë dhe ekziston prej 80 vitesh. Ajo është e vendosur në një kështjellë të vërtetë në stilin e Louis XIV, e cila daton nga 1715. Kështjella Eerde ka një histori të shquar. Personeli mësimdhënës në Eerde është shumë i kualifikuar dhe me përvojë, dhe ashtu sikurse studentët e tyre ,ata janë të nacionaliteteve të ndryshme. Ata kanë aftësinë të pajisin studentët me një shkallë të lartë individualizmi për shkak të raportit të shkëlqyer profesor/studentë. Studentët inkurajohen që të jenë të vetë-motivuar, për të përqafuar metodikën e studimit gjatë gjithë jetës dhe për të zhvilluar një shkallë të lartë të vetëdijes ndërkombëtare. Vizioni i ISE është që të sigurojë një mjedis të sigurt në të cilin të gjithë nxënësit mund të rriten akademikisht, për të demonstruar aftësitë e të menduarit kritik dhe të bëhen qytetarë globalë dhe të përgjegjshëm në fazat e mëvonshme të jetës.

Programet Akademike

Kurrikulat të cilat  ofrohen aktualisht në Eerde janë Primary Curriculum, the International Middle Years Curriculum dhe Cambridge CS1, International General Certificate of Education (IGCSE) dhe the International Baccalaureate Diploma.

International Middle Years Curriculum (IMYC) / Cambridge Secondary 1(CS1) (11-14 vjeç)

Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies