INTO Illinois State University
INTO Illinois State University
Përfaqësuesit e INTO Illinois State University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Illinois State University (ISU) është një universitet publik në Normal, Illinois. Themeluar në vitin 1857 si Illinois State Normal University, është universiteti më i vjetër publik në Illinois.INTO Illinois State shërben si një komunitet mësimi për studentët ndërkombëtarë, ku ju mund të keni qasje në mbështetjen akademike, strehimin dhe mbeshtetjen sociale, duke ju siguruar mjetet dhe burimet për të pasur sukses si një student ndërkombëtar në një universitet amerikan.

Universiteti Shtetëror i Illinois mbetet i përkushtuar për të ofruar një përvojë edukimi të individualizuar me klasa të vogla dhe vëmendje të personalizuar për studentët vendas dhe ndërkombëtarë. Kur merrni pjesë në shtetin e Illinois, mund të prisni një përvojë universitare me cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm. Me një gamë të gjerë programesh akademike dhe mundësi konkurruese karriere në shtetin e Illinois, ju do të lulëzoni në universitet dhe më gjerë.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies