INTO University of Manchester
INTO University of Manchester
Përfaqësuesit e INTO University of Manchester do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Mançesterit është një nga 24 universitetet elitare të Mbretërisë së Bashkuar me kërkime intensive që përbëjnë grupin prestigjioz Russell. Me një reputacion të jashtëzakonshëm global në mbarë botën, është një nga zgjedhjet kryesore të studentëve ndërkombëtarë.

INTO Manchester ndodhet në Bridgewater House, një ndërtesë mbresëlënëse Eduardiane, pikërisht në zemër të Mançesterit plot jetë. Ju ofron mundësinë për të studiuar në një nga qytetet më emocionuese dhe më të larmishme kulturore në botë.

Kampusi është i bazuar përgjatë zonës miqësore për studentët në Oxford Road. Një përzierje e arkitekturës klasike dhe moderne, kampusi kryesor përfshin bibliotekën kryesore, shërbimet për studentët dhe këshillin e studentëve të Oxford Road.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies