INTO University of East Anglia
INTO University of East Anglia
Përfaqësuesit e University of East Anglia (UEA) do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do t'ju japin informacion të detajuar për institucionin e tyre.
 
Krahas takimeve individuale me delegatët, do të keni mundësi të merrni pjesë në seminare dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritjet speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është pa pagesë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Anglisë Lindore (UEA) është një universitet kërkimor publik në Norwich, Angli. I themeluar në vitin 1963 në një kampus prej 130 hektarësh në perëndim të qendrës së qytetit, universiteti ka katër fakultete dhe 26 shkolla studimi.

Kampusi: Me arkitekturë të veçantë, kampusi i UEA është një vend i gjallë dhe frymëzues për studentët për të jetuar dhe studiuar. Duke qenë se është projektuar si një mini-qytet, studentët do të gjejnë gjithçka që u nevojitet në një vend për një përvojë të shkëlqyer studimi jashtë vendit.
Nëse studentët duan të eksplorojnë pjesën tjetër të MB, Londra është më pak se 2 orë larg me tren.

Kampusi i UEA u krijua për të inkurajuar shkëmbimin e ideve dhe përvojave dhe qasja e tyre ndër-disiplinore ndaj të mësuarit është mbrojtja e të cenuarve, luftimi i HIV-it, gjetja e zgjidhjeve për ngrohjen globale dhe dhënia e të rinjve një platformë për të dëgjuar zërin e tyre, për të vlerësuar përvojën e tyre, për të sjellë idetë e tyre, për jetën.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies