INTO University Partnerships
INTO University Partnerships
Përfaqësuesit e INTO University Partnerships do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
INTO Partnerships University është një organizatë e pavarur e fokusuar në zgjerimin e mundësive të arsimit të lartë për studentët në mbarë botën. INTO shërben si urë lidhëse midis studentëve që kërkojnë mundësi të arsimit të lartë dhe universiteteve.  Çdo vit ata ndihmojmë pothuajse 14,000 studentë nga 120 vende  te ndryshme në botë , për të realizuar ëndrrën e tyre për të studiuar jashtë shtetit. Përmes partneriteteve me universitetet elitare, INTO zgjeron mundësitë për arsimin e lartë, duke siguruar sukses dhe duke transformuar jetën e studentëve. INTO operon në partneritet të përbashkët me 23 universitete, 12 prej të cilave janë në SHBA dhe pjesa tjeter ne Britanine e Madhe . 
Universitetet qe INTO perfaqeson : 
UK
- University of Stirling
- Manchester Metropolitan University
- INTO Gloucestershire
- INTO University of East Anglia;
- INTO University of Exeter;
- INTO Newcastle University
- INTO Newcastle University London
- INTO Scotland at Glasgow Caledonian University;
- INTO Manchester
- INTO City University London
- INTO Queen’s University Belfast
- INTO London World Education Center

US:
- Drew University/ Madison NJ
- INTO Hofstra University New York
- INTO Oregon State University
- INTO Colorado State University
- INTO Marshall University
- INTO George Mason University
- INTO Saint Louis University
- INTO Washington State University
- INTO Illinois State University
- INTO Suffolk University Boston
- INTO The University of Alabama at Birmingham
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies