International School of Bremen (ISB)
International School of Bremen (ISB)
Përfaqësuesit e International School of Bremen (ISB) do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla Ndërkombëtare e Bremenit (ISB) është një shkollë private, bashkë-edukative, anglisht-folëse, e themeluar në vitin 1998 në Bremen - Horn-Lehe, Gjermani. Shkolla ofron një arsim në gjuhën angleze nga kopshti deri në klasën e 12, duke çuar drejt diplomimit me Certifikatën IGCSE dhe më pas me Diplomën e IB, (IBDP) si një shkollë botërore IB. Rezidencat e akomodimit janë të vendosura afër shkollës, 10 minuta larg në këmbë, për studentët e moshës 14+ që duan të studiojnë për IBDP në Bremen. Shkolla është e rrethuar nga një fshat i bukur, vetëm disa minuta nga atraksionet kulturore, historike dhe dinamike të qendrës së qytetit të Bremenit, dhe shumë pranë aeroportit të Bremenit dhe stacionit qendror hekurudhor që ofron lidhje me Evropën dhe botën më gjerë.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies