en
Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Përfaqësuesit e Constructor University Bremen (former Jacobs University) do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Constructor University u themelua në 2001 me mbështetjen e Qytetit Free Hanseatik të Bremenit, Universitetit të Bremenit dhe Universitetit Rice, Houston, Teksas.
Universiteti Jacobs është një universitet i ri, modern dhe shumë përzgjedhës, i cili kombinon më së miri sistemet e arsimit britanik dhe amerikan.

Kampusi i universitetit është modeluar mbi stilet britanike dhe amerikane, shkolla ka konvikt dhe mbulon një sipërfaqe prej 34 hektarë në një park të madh pranë qytetit të bukur të Bremen. Kampusi ndodhet 17 km nga qendra e qytetit.

Ai ka një pozitë udhëheqëse në fushën e shkencave kompjuterike, biologjisë, kimisë, shkencave mjekësore. Fakultetet kanë laboratorë modernë dhe qëndra kërkimore eksperimentale dhe shkenca inxhinierike.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies