Kokomo School Corporation/Kokomo High School
Kokomo School Corporation/Kokomo High School
Përfaqësuesit e Kokomo High School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla e mesme Kokomo që daton nga 1874 ka një histori të gjatë, krenare dhe të shquar në qytetin e Kokomo, shtetin e Indianës. KHS merr krenarinë duke i shërbyer një komuniteti të larmishëm kulturor studentor me më shumë se 2000 studentë.
Misioni i shkollës është që t’i mundësojë nxënësit të mësuarin gjatë gjithë jetës, duke i ofruar një mjedis të sigurt dhe pozitiv të të mësuarit. Çdo nxënës përfiton kulturën e të sfiduarit në saj te arritjeve që i mundëson shkolla nxënësve duket zvilluar aftësinë e të menduarit dhe të mësuarit për të arritur rezultate akademike te larta. Shkolla e mesme Kokomo është krenare për historitnë akademike të suksesit.
Studentët e Kokomo mësojnë nga njëri-tjetri, në një program rigoroz që përfshin 22 Advanced Placement (AP) courses dhe kurse të kreditit të dyfishtë për kreditet universitare. Studentët KHS janë pranuar në shumë universitete prestigjioze përfshirë Harvard, Cornell, Akademi Ushtarake, UCLA, Stanford, Notre Dame, Indiana, Purdue, Northwestern, Washington State, Pittsburg.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies