LAB University of Applied Sciences
LAB University of Applied Sciences
Përfaqësuesit e LAB University of Applied Sciences do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Shkencave të Aplikuara LAB është një Universitet Finlandez i shkencave të aplikuara që operon në Lahti, Lappeenranta dhe online. LAB filloi funksionimin e tij më 1 janar 2020, kur Universiteti i Shkencave të Aplikuara Lahti (LAMK) dhe Universiteti i Shkencave të Aplikuara Saimaa (SAIMIA) u bashkuan.

LAB është universiteti i gjashtë më i madh i shkencave të aplikuara në Finlandë për sa i përket numrit të studentëve. Aty studiojnë rreth 9400 studentë dhe aty punojnë rreth 500 mësues dhe specialistë të RDI. Rektor i shkollës është Turo Kilpeläinen.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies