LUISS Guido Carli University
LUISS Guido Carli University
Përfaqësuesit e LUISS Guido Carli University do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Libera Università Internazionale degli Studi Sociali "Guido Carli", i njohur me akronimin "LUISS" ose "LUISS Guido Carli", është një universitet privat i vendosur në Romë, Itali, i themeluar në vitin 1974 nga një grup sipërmarrësish të udhëhequr nga Umberto Agnelli, vëllai i Gianni Agnelli. 

Ai ofron arsim universitar dhe pasuniversitar, përveç një sërë programesh të diplomës së dyfishtë, në fushat e financës, biznesit, menaxhimit, ligjit dhe shkencave politike. Ndodhet pranë qendrës historike të qytetit, midis lagjeve Parioli dhe Trieste.

Luiss renditet në mesin e 100 shkollave më të mira evropiane të biznesit, siç thuhet nga renditja zyrtare e Financial Times. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies