LUT University
LUT University
Përfaqësuesit e LUT University​ do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Teknologjisë Lappeenranta-Lahti LUT është një universitet finlandez kërkimor publik i cili u themelua në vitin 1969. Kampusi Lappeenranta i universitetit ndodhet në bregun e liqenit Saimaa – liqeni i 4-të më i madh në Evropë.

Universiteti LUT është një Universitet i Teknologjisë, që do të thotë se institucioni specializon akademikët dhe kërkimin e tij në fushat e inxhinierisë dhe teknologjisë. Universiteti ka gjithashtu një shkollë biznesi dhe një departament të shkencave sociale. Universiteti LUT është i specializuar në teknologjinë e rinovueshme, ujin e pastër dhe energjinë, luftimin e ndryshimeve klimatike dhe gjetjen e zgjidhjeve të qëndrueshme inxhinierike.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies