en
MPW Schools and College
MPW Schools and College
Përfaqësuesit e MPW Schools and College do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
MPW është themeluar në vitin 1973 nga tre të diplomuar të University of Cambridge dhe përfshin kolegje individuale bazuar në Londër, Cambridge dhe Birmingham, i cili ka provuar të jenë institucion me cilësi akademike, duke ofruar programe të ndryshme fleksibile të studimit. Më shumë se 950 studentë studiojnë në këto kolegje në vit, shumica e të cilëve janë britanik dhe rreth 1/3 janë studentë të huaj. Rreth 1300 nxënësit që përfundojnë arsimin e mesëm në Britaninë e Madhe regjistrohen në kurse të specializuara për ripërsëritje me qëllim për të rritur rezulatet e tyre në provim. Çdo vit kolegjet pranojë rreth 100 studentë të huaj nga vende të ndryshme. Kolegjet administrohen pas një modeli uniform me parime dhe metoda të mësimdhënies të përbashkëta. Reputacioni i shkëlqyer i MPW është për shkak të qasjes individuale në përputhje me nevojat dhe qëllimet e çdo nxënësi, klasa të vogla, trajnimi praktik i ekuilibruar dhe programit fleksibël me një larmi të madhe të lëndëve dhe mundësitë për kombinim e tyre. Progresi i secilit student shikohet vazhdimisht dhe secili prej tyre  merr konsultime të karrierës që do të ndihmojnë me aplikimet në universitete. Shkolla ka një sistem të përbashkët të informacionit me qasje on-line për studentët dhe prindërit që marrin raporte të shkruara mbi një bazë të rregullt në lidhje me rezultatet dhe përpjekjet e nxënësve në secilën lëndë. MPW zotëron tekstet e veta dhe materiale shkollore për shumicën e disiplinave dhe një numër i madh i personelit mësimor kanë doktoraturë dhe janë anëtarë të komisioneve të provimeve për lëndës përkatëse. Atmosfera e qetë sociale ndihmon për zhvillimin e krijimtarisë,  disiplinës, analizimit të shkathtësive dhe aftësive të punës në ekip.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies