Mariannapolis Preparatory School
Mariannapolis Preparatory School
Marianapolis është një shkollë me 400 studentë nga 56 qyetete dhe shtete të ndryshme përreth SH.B.A dhe mbi 20 vende të ndryshme të botës. Marianapolis krenohet me një raport 7: 1 student / mësues me një madhësi mesatare të klasës prej 12 nxënësish. Me klasa të ndryshme nderi, 20 kurse AP® dhe mbi 100 lëndë zgjedhore. Studentët kultivohen për të menduar në mënyrë kritike ndërsa drejtohen nga mësues tepër të aftë. Në Marianapolis, studentët janë të përfshirë në aktivitete dhe disiplina të ndryshme ku vazhdimisht sfidojnë veten për të vendosur qëllime të reja akademike.
Regjistrohu këtu
Të mësuarit në mënyrë praktike është një shenjë dalluese e arsimit në Marianapolis përmes platformave të të nxënit të bazuara në projekte të tilla si Qendrat e Ekselencës, LEAP Java dhe Mësimi Eksperimental. Qendrat e Ekselencës lejojnë që studentët të ndjekin një diplomë të specializuar në një fushë specifike akademike që përfshin praktika të ndryshme, dhe kulmon në një projekt studimi të pavarur njëvjeçar.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies