Middlesex University London
Middlesex University London
Përfaqësuesit e Middlesex University London do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
 
Regjistrohu këtu
Middlesex University London është një universitet publik në Hendon, veri-perëndim të Anglisë,I themeluar në vitin 1992. Emri i universitetit është marrë nga vendndodhja e tij brenda kufijve historikë të qarkut të Middlesex.

Më shumë se 140 kombësi përfaqësohen vetëm në kampusin universitar të Hendon.Universiteti gjithashtu ka kampuse në Maltë, Dubai dhe Mauritius si dhe një numër zyrash lokale në të gjithë globin. Në vitin 2012, universiteti ristrukturoi shkollat e tij akademike në fakultete për t’i përafruar ato më ngushtë me nevojat e industrisë.

Universitetit Middlesex iu dha cmimi I  Argjendte në Kuadrin e Ekselencës së Mësimdhënies 2017 për cilësinë e mësimdhënies, mësimit dhe rezultateve të tij për studentët. Studentët përfitojnë një arsim te bazuar në praktikë. Middlesex University London ofron industri dhe pajisje standarde profesionale në të gjitha kampuset. Kjo do të thotë që studentët mësojnë në laboratorët dhe studiot me pajisje te teknolokogjise se fundit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies