Myddelton College
Myddelton College
Përfaqësuesit e Myddelton College do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
I hapur në vitin 2016, Kolegji Myddelton është një shkollë me konvikt për studentë 7-18 vjeçar në zemër të Denbigh, North Wales, me 275 studentë me një ndarje 50/50 të djemve në vajza dhe 25. % konviktorë – një përzierje e studentëve ndërkombëtarë dhe fëmijëve vendas (Chester dhe Liverpool janë vetëm një orë larg, dhe Manchester 90 minuta). Madhësitë e klasave janë të vogla, duke filluar nga 10 deri në maksimum 18 nxënës.

Programe Akademike:
70% A*-A Grades
99% A*-C Grades
GCSE grades were 55% A*-A Grades and 91% A*-C Grades
Chinese GCSE/A Level
BTEC in Film and TV Production
Marine Science offered at AS and A Level
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies