NAVITAS
NAVITAS
Përfaqësuesit e NAVITAS do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Që nga viti 1994, Navitas ka qenë një lider në arsimin e lartë global. Si pionierë në sektorin universitar, Vavitas partneritete të besuara me më shumë se 30 universitete prestigjioze në Australi, Zelandën e Re, Shtetet e Bashkuara, Kanada, Mbretërinë e Bashkuar, Holandë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Singapor dhe Sri Lanka.

Disa nga universitetet kryesore janë:

Anglia Ruskin University College (UK)
Birmingham City University International College (UK)
Brunel University London Pathway College (UK)
Hertfordshire International College (UK)
International College at Robert Gordon University (UK)
International College Portsmouth (UK)
Keele University International College (UK)
Lancaster University, Leipzig (Germany)
Leicester University Global Study Centre (UK)
The College, Swansea University (UK)
The Hague Pathway College (Netherlands)
Twente Pathway College (Netherlands)
University of Northampton International College (UK)
UA92 Global (UK)
University of Plymouth International College (UK)
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies