en
NOBEL International School Algarve
NOBEL International School Algarve
Përfaqësuesit e NOBEL International School Algarve do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla ndërkombëtare e Algarve është themeluar në vitin 1972 nga një grup vendas, nën udhëheqjen e bashkëshortëve Paul dhe Eva Shelfhaut. Qëllimi i tyre kryesor është që t’ju ofroj një arsimim cilesor fëmijëve te komunitetit portugez dhe ndërkombëtar të krahinës më jugore në Portugali. Në një kohë të shkurtër shkollla ka fituar një reputacion ndërkombetar. Në ditën e sotme, këtu studiojnë nxënës nga më shumë se 30 shtete, pjesa më e madhe vjen nga Britania e Madhe, Hollanda, Spanja, Kina, Franca, Gjermania, etj. Kurset zhvillohen në grupe të vogla, gjë që i lejon të jetë një mësim më individual për t’ju përshtatur të gjitha nevojave të nxënësve. Falë atmosferës së ngrohtë dhe miqësore, nxënësit e rinj integrohen shumë shpejt në komunitetin shkollor.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies