Northumbria University Newcastle
Northumbria University Newcastle
Përfaqësuesit e Northumbria University Newcastle do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu

Kampusi kryesor i Northumbria ndodhet në Newcastle upon Tyne në Veri-Lindje të Anglisë, më pak se tre orë nga Londra dhe pak më shumë se një orë nga Edinburg, me lidhje ajrore të gjera ndërkombëtare direkte me Dubai, Florida dhe të gjitha qendrat kryesore evropiane. Universiteti gjithashtu ka një kampus në qendër të Londrës dhe së fundmi hapi një bazë evropiane në Amsterdam.

Kostoja e jetesës është më e ulët në Newcastle se shumë qytete të tjera në Mbretërinë e Bashkuar dhe është votuar rregullisht një nga qytetet më të mira studentore të UK! Northumbria krenohet me një nga kampuset më të mira në vend që ka investuar më shumë se 250 milion GBP në ambiente të reja të jashtëzakonshme për studentët, duke përfshirë shtesat e saj më të fundit të studiove të reja të arkitekturës dhe një ndërtesë të re për studentët që studiojnë kurse të shkencave teknologjike. Gjithashtu ka një qendër të madhe sportive prej 30 milion £ në zemër të kampusit që u ofron studentëve një palestër të madhe, pishinë, salla sportive dhe klasa fitnesi, si dhe një arenë me 3,000 vende.

Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies