Nottingham Trent University
Nottingham Trent University
Përfaqësuesit e Nottingham Trent University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti Nottingham Trent (NTU) është një universitet kërkimor publik në Nottingham, Angli. Rrënjët e tij shkojnë në 1843 me themelimin e ottingham Government School of Design, e cila ende ekziston brenda universitetit sot. Është universiteti i gjashtë më i madh në UK(nga 169) me 35,785 studentë të ndarë në pesë kampuse të ndryshme në Nottingham. Universiteti do të hapë një kampus të ri në Londër.

Universiteti Nottingham Trent (NTU) është një nga universitetet më të njohura në UK, me një angazhim për kënaqësinë e studentëve, punësimin e të diplomuarve dhe cilësinë e mësimdhënies. Nottingham Trent është më i njohur për programet e tij të Artit dhe Dizajnit, Modës dhe arteve krijuese, por ai gjithashtu ka një nga shkollat ​​më të mëdha juridike në Mbretërinë e Bashkuar. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies