Perrotis College /American Farm School
Perrotis College /American Farm School
Përfaqësuesit e Perrotis College /American Farm School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Perrotis College- pjesë e American Farm School - është një kolegj privat në Selanik që ofron një diplomë universitare katër-vjeçare dhe master dy-vjeçare në anglisht, të akredituar nga Universiteti Metropolitan Cardiff.

Nëse jeni të interesuar për studime në fushat e shkencave mjedisore, bujqësisë, shkencës dhe teknologjisë ushqimore, biznesit ndërkombëtar dhe marketingut dixhital me fokus në trajnimin praktik, atëherë jeni në vendin e duhur!

Në Perrotis College, ju do të merrni pjesë në kërkime inovative; do të bashkëpunoni me shkencëtarë nga e gjithë bota; do të zbuloni mënyra të reja të sipërmarrjes; ju do të kontribuoni në përmirësimin e sigurisë ushqimore, ruajtjen e burimeve natyrore dhe mbrojtjen e planetit; dhe do të jeni në avantazh në punësim.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies