Queen Mary, University of London
Queen Mary, University of London
Përfaqësuesit e Queen Mary, University of London do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Queen Mary Universitety of London është një universitet kërkimor publik në Mile End, Londra Lindore, Angli. Ai është një institucion anëtar i Universitetit Federal të Londrës.

Queen Mary është anëtare e Grupit Russell të universiteteve kërkimore britanike, pjesë e Association of Commonwealth Universities and e Universities UKQueen Mary është një qendër kryesore për mësimdhënien dhe kërkimin mjekësor dhe është pjesë e UCLPartners, qendra më e madhe akademike në botë e shkencës shëndetësore.

Universiteti Queen Mary është renditur në vendin e 145 në renditjen e universiteteve botërore QS nga TopUniversities dhe ka një rezultat të përgjithshëm prej 4.2 yje, sipas studentëve në Studyportals, vendi më i mirë për të zbuluar se si studentët e vlerësojnë përvojën e tyre të studimit dhe të jetesës në universitete nga të gjithë bota.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies